Јеремић: Разговори о формирању опозиционог савеза

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је да се интензивно воде разговори о формирању опозиционог савеза и да ће Народна странка бити његов темељ.

"Залажемо се за заједнички наступ свих који желе промену ове погубне власти. Пружамо руку свима – и са леве и са десне стране", рекао је Јеремић на оснивачкој скупштини Градског одбора Народне странке Пожаревац.

Он је, како је саопштила Народна странка, рекао да је најважнији услов за улазак у будући савез да нема сарадње са режимом у било ком облику и да ту не сме бити калкулација и компромиса.

Јеремић је навео да је председник Србије Александар Вучић уплашен јер је пред њим "жаба косовске издаје коју је неком споља обећао да ће прогутати" приликом доласка на власт.

"Режим ће у наредним месецима покушати да представи потпис који ће омогућити Приштини столицу у УН као једини начин да се избегну рат, крвопролиће и несрећа. Ништа није даље одистине – Србији не прете никакви сукоби нити санкције ако не омогући Косову чланство у УН, али ће казна доћи Александру Вучићу зато што није испунио обећање", рекао је Јеремић.

Јеремић је рекао да Народна странка неће дозволити да Вучић своје личне рачуне и договоре са било ким из иностранства "плаћа виталним српским националним интересима, а нарочито не Косовом и Метохијом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво