Вучић са представницима удружења ратних војних инвалида

Председник Србије Александар Вучић састао се са представницима удружења ратних војних инвалида који су изнели проблеме са којима се суочавају и указали на то да очекују помоћ надлежних органа.

На састанку је договорено да у изради закона, којим ће бити регулисани статус и права ратних војних инвалида, бораца и породица погинулих бораца, учествују и представници удружења ратних војних инвалида.

Договорена је и редовна координација на месечном нивоу са ресорним министрима у циљу решавања проблема представника ових удружења, наводи се у саопштењу Прес службе председника Србије.

Састанку су присуствовали и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, министар здравља Златибор Лончар, министар финансија Синиша Мали, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић, министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић, заменик градоначелника Београда Горан Весић, као и представници Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво