"Односи Србије и Пољске на високом нивоу"

Председник Александар Вучић истакао је, у разговору са шефом пољске дипломатије Јацеком Чапутовичем, да су односи Србије и Пољске на високом нивоу и да треба много више радити на јачању економске сарадње, као и на привлачењу пољских инвестиција.

Како је саопштила Прес-служба председника, Вучић је са Чапутовичем разговарао о билатералним односима, ситуацији у региону и европским интеграцијама Србије.

Председник је истакао да су односи двеју земаља на високом нивоу и нагласио да је неопходно да много више радимо на јачању економске сарадње, као и на привлачењу пољских инвестиција. 

Вучић се захвалио на подршци коју Пољска пружа Србији на пољу европских интеграција. 

Министар Чапутович је поздравио добру билатералну политичку сарадњу и истакао да Пољска у потпуности подржава европски пут Србије, који је важан, како за Србију, тако и за цео регион. 

Нагласио је да је неопходно радити на јачању економске и културне сарадње двеју земаља, наводи се у сапштењу.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво