Ђилас позвао Вучића да смањи акцизе на гориво

Драган Ђилас реаговао је на коментар председника Србије Александра Вучића, позивајући га да смањи акцизе на гориво.

Ђилас је на Твитеру позвао Вучића да смањи акцизе, а не да вређа политичке противнике.

Вучић је данас и јуче оценио да су протести због цена горива политички мотивисани и да иза њих стоје лидери опозиције.

У појединим градовима и данас је било протеста, пре свега у Шапцу, у коме је на власти Демократска странка, у Београду на Тргу Славија.

"Путеви Србије" саопштили су да су због протеста због поскупљења горива на снази обуставе саобраћаја у месту Салаш Ноћајски, на деоници Шид–Товарник, на Ибарској магистрали код ариљске рампе, пут ка Руми, на мосту ка Шапцу, пут за Краљево и Ужице, у Инђији, у месту Врачев гај, од Банатских Карловаца ка Николићима, од Велике Плане ка Жабарима, у месту Кузмин, Јовановац Гружа, од Малог Пожаревца ка Младеновцу, у Деспотовцу на деоници Деспотовац–Свилајнац, на деоници Сомбор–Стапар, на деоници Шабац–Лозница у месту Јелав, на деоници Рековац–Крагујевац у Рековцу, деоница Оџаци–Ратково.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи