Jованов: Јеремић не може никог да обмане о свом угледу

Потпредседник Главног одбора СНС-а Миленко Јованов позвао је Вука Јеремића да се "окане лагања" и истакао да председник Александар Вучић не може да одговара због повреде Јеремићеве части и угледа, јер нико, па ни Вучић, "не може да повреди нешто што не постоји".

"Никога не може да завара и обмане, јер је сада свима јасно и ко је и шта је и колики му је углед и ко су му пајташи и финансијери. И нека не прети како ће да иде до Стразбура. Нека оде за почетак до Њујорка да обиђе колеге и пословне партнере у притвору. Ако сме", навео је Јованов, саопштио је СНС.

Према његовим речима, Јеремић је изгледа још увек "мамуран од шенлучења" по свету и "изувања алкохолом", јер се, како каже, "једино тако могу објаснити све лажи, глупости и будалаштине које је данас изрекао, почев од снаге његове комби-организације коју је купио од Мирослава Алексића из Трстеника, па до претњи тужбама председнику државе".

"Али зато и те како постоје Јеремићеви пајташи Патрик Хо и Шеик Тидијан Гадио и налазе се у затвору у Њујорку због оптужби за међународно мешетарење, корупцију и криминал. Постоји и чињеница да је ЦЕФЦ, фонд једног од његових пајтоса, један од највећих донатора Јеремићевог ЦИРСД, коме је два пута годишње уплаћивао паре", рекао је Јованов.

Исти фонд је, додаје Јованов, "у периоду од 2013. до 2017, а према подацима Пореске управе, уплатио Вук Јеремић ПР Агенцији за консалтинг 1.3 милиона долара".

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је раније данас да је та странка најјача опозициона политичка организација, али и најавио да ће поднети тужбу против председника Србије Александра Вучића због, како је рекао, повреде части.

Јеремић тврди да је напад на њега лично дошао од председника Републике, који га је назвао "шефом међународне лоповске банде".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво