Гордана Чомић кандидат за председника ДС-a

Функционерка ДС-a Гордана Чомић и њен тим први су званични кандидати на изборима за органе странке који ће бити одржани на 20 изборној скупштини ДС, саопштила је та странка.

Наводи се да је кандидатуру Чомићеве за председницу ДС-а до сада званично подржало више од 30 општинских и градских одбора Демократске странке, чиме је испунила услов за кандидатуру.

"Чланови њеног тима такође су добили подршку довољног броја одбора Демократске странке за потпредседничка места - Наташа Вучковић, Мирослав Васин, Срето Малиновић, Радослав Милојичић и Тијана Благојевић",  додаје се у саопштењу.

На 20. изборној скупштини Демократске странке, која је заказана за 2. јун 2018. године, биће изабрани нови председник, потпредседници, председник Политичког савета, чланови сталног састава Главног одбора, као и чланови Статутарне комисије и Надзорног одбора ДС, прецизира се у саопштењу. 

Кандидатуру за председника ДС-а раније је најавио и Бранислав Лечић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво