Вучић са Туском

Председник Србије Александар Вучић састао се са председником Европског Савета Доналдом Туском, са којим ће, како је очекивано, разговарати о односима ЕУ и Србије, евроинтеграцијама, регионалној сарадњи и инвестицијама.

Председник Европског Савета допутовао је данас поподне у Београд где га је на Аеродорому "Никола Тесла" дочекао министар спољних послова Ивица Дачић.

После овог сусрета, Вучић и Туск ће се састати са председником Европске инвестиционе банке Вернером Хојером и присуствовати потписивању Финансијског уговора између Европске инвестиционе банке и контроле летења Србије и Црне Горе (СМАТСА).

Посета председника Европског савета Србији организована је у оквиру његове балканске турнеје, која траје од 23. априла до 27. маја.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи