Вучић: Припадници Војске пружају пуну подршку јачању мира и безбедности

Поводом 23. априла - Дана Војске Србије честитке свим припадницима Војске упутио је председник и врховни командант Војске Србије Александар Вучић.

Припадници Војске Србије дају висок допринос напретку наше отаџбине и свих наших грађана, пружајући пуну подршку јачању мира, безбедности и стабилности региона, као и пуног укључења наше државе у европске интеграције, наводи се у честитки председника Александра Вучића.

"Драги војници, подофицири и официри, ваш посао у нашој земљи је најважнији, најтежи, али и најлепши и најсветији. Ваша обавеза је да чувате слободу и независност Србије. Уверен да ћете ове задатке обавити, честитам вам највећи војни празник", рекао је председник Србије. 

Други српски устанак у Такову, чије се подизање обележава као Дан Војске Србије, а нарочито његове тековине, заузимају посебно место у нашој националној историји и представљају трајан извор и надахнуће како српском народу, тако и нашој војсци. Стварање и изградња модерне српске државе и Војске добија своју потврду у очувању традиционалних вредности, али и у прихватању и усвајању нових културолошких тековина, рекао је Вучић. 

Честитке су упутили и министар одбране и начелник Генералштаба Војске Србије. 

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи