Харадинај: Нисам имао времена за ЗСО

Косовски премијер Рамуш Харадинај изјавио је да на дневни ред његове владе још није увршћена тачка о оснивању Заједнице општина са српском већином (Заједнице српских општина – ЗСО), извештава приштинска "Економија онлајн", преноси РТК 2.

Наводи се да је, након данашњег састанка владе, Харадинај рекао да то питање никада није било на столу и додао да ће прво морати да проучи Споразум о ЗСО.

"Нисам имао времена да се бавим Заједницом, нити се за столом о њој расправљало, нити је била на дневном реду. Због тога нисам покретао то питање јер морам прво да га проучим", рекао је Харадинај.

Наводи се да је Харадинај, на питање новинара да прокоментарише посету северу Косова, рекао да је тамо ишао без медија.

Харадинај је, поводом ратификовања Споразума о демаркацији, "добио честитку од премијера Црне Горе".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи