Чепурин: Резултат добра порука за српско-руско пријатељство

Амбасадор Руске Федерације у Србији Александар Чепурин изјавио је да је резултат данашњих председничких избора у Русији мање више јасан, а да је то добра порука за руско-српско пријатељство.

Александар Чепурин сматра да је ово гласање било "подршка линије која се остварује за вођење правне, демократске државе".

"Ово је била подршка линији политике за заштиту суверенитета државе, за заштиту заједничке безбедности, не само Русије, него свих земаља. Мислим да ће то бити добра порука за развој руско-српског пријатељства", рекао је амбасадор Чепурин новинарима у згради Амбасаде, где је било и једно бирачко место за гласање руских грађана.

Чепурин је нагласио да су у Србији неочекивано добри резултати излазности, јер је од око 1.900 руских држављана са правом гласа, на данашње изборе изашло око 1.300.

У Србији су била отворена три бирачка места за данашњи избор руског председника – у Нишу, Београду и Новом Саду.

Владимир Путин је данас реизабран за председника Русије. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво