Вербални напад на активисте СНС-а у Параћину

Општински одбор Српске напредне странке из Параћина наводи да су активисти те странке јутрос у Параћину вербално нападнути.

"До вербалног напада је дошло када је двоје активиста СНС-а прикупљало потписе подршке иницијативи за расписивање ванредних локалних избора у Параћину и за смену актуелног председника општине Параћин Саше Пауновића", наводи се у саопштењу општинског одбора Српске напредне странке.

Како се наводи, активистима је пришао мушкарац, који им се грубо обратио, вређао их, питао да ли имају сендвиче и, уз непримерени коментар, наставио са псовкама, уз простачку гестикулацију.

У саопштењу се указује да активисткиња СНС-а има "хроничне проблеме са срцем" и да је овај напад узнемирио, те да је потражила лекарску помоћ.

СНС је навео да је против насилника поднета прекршајна пријава за ремећење јанног реда и мира, а полиција је на основу регистарских таблица идентификовала мушкарца који је напао активисте.

У саопштењу се наводи да нападач иначе поседује оружје и да је близак председнику општине, а да свим неистомишљеницима и члановима Општинског одбора СНС-а често прете и други Пауновићеви људи, укључујући и осуђиване наркодилере.

"Грађани због све лошијег стања у Параћину и самовоље председника Општине Саше Пауновића и челника Општине дају све већу подршку иницијативи ОО СНС-а Параћин, јер у новим изборима виде једини излаз и више се не боје Пауновићевих батинаша", закључује се у саопштењу СНС Параћин.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво