Народна странка: Власт хоће да заборави Ивановића

Народна странка оцењује је да власт у Србији не само да не чини ништа да се разоткрију налогодавци и починиоци убиства Оливера Ивановића и да се грађани Косовске Митровице "ослободе страха од мафијашког терора", већ чини управо све што може да се у јавности заборави све што је везано.

Због тога та странка тражи од надлежних у полицији и тужилаштву Србије да пруже одговоре грађанима Србије "ко је наредио и извршио то кукавичко и подмукло убиство" пре два месеца или да отворено признају да су неспособни да то питање реше.

Народна странка у саопштењу позива председника Србије Александра Вучића да објасни своју изјаву да зна да је Милан Радојичић био у свађи са Оливером Ивановићем од 2000. године и да каже одакле му таква сазнања.

Да ли му је то сазнање пренео Марко Ђурић који је са Радојичићем отварао шампањац због победе Српске листе у изборима у којима је Оливер Ивановић од стране његове власти називан "издајником српског народа", пита та партија.

Можда му је, констатује се у саопштењу, то сазнање пренео коалициони партнер Српске напредне странке Рамуш Харадинај који је са Радојичићем договарао коалицију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи