Потпредседник ДС-а: Избори, пререгистрација и ребрендирање

Игор Салак, потпредседник Демократске странке сматра да после дебакла на изборима за Београд ДС треба да тражи решење у "три почетне тачке", а то су "избори, пререгистрација и ребрендирање".

Селак је то написао на свом Твитер налогу и објаснио да ДС најпре треба да спроведе изборе на свим нивоима, осим на локалном, односно да избори треба да се одрже на нивоу целог ДС-а, у градском одбору ДС-а у Београду, као и у Покрајинском одбору.

Под "пререгистрацијом" странке Салак подразумева ослобађање од дугова које су им оставили, како наводи, "претходни председници у аманет".

Последња тачка укључује "ребрендирање", која подразумева "јасна решења од проблема обичног човека, до промене лога".

Вечерас се одржава Седница председништва и посланичког клуба ДС, на којој ће, како се процењује, дати оставку председник те странке Драган Шутановац, док ће до избора новог председника руководити народна посланица и заменица председника ДС-а, Гордана Чомић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи