Вулин: Владу би требало реконструисати

Министар одбране Александар Вулин изјавио је да очекује реконструкцију Владе Србије до које, како каже, може и треба да дође.

"Ја сам увек расположен за то да се процени рад сваког од министара и да се на основу тога, наравно обезбеде и боља решења, или да се похвале они који су заслужили похвале за свој рад. Не треба ни да вас подсећам да сам сматрао да је потребно имати и парламентарне изборе заједно са локалним", рекао је Вулин одговарајући на питање новинара да ли очекује реконструкцију владе.

Упитан како би оценио свој рад, Вулин каже да њега оцењују грађани Србије, а на првом месту, каже, они који су га изабрали.

"Наравно да врховни командант и председник Републике Србије Александар Вучић треба да има задњу реч, јер је човек коме Србија највише верује и за кога гласа. И премијерка, али постоји градација одговорности и пре свега то треба да учини онај ко носи листу и за кога Срби гласају, и онај ко може да каже да је његова политичка визија окупила и нашу листу и формирала ову владу", рекао је и додао да је њему част то што обавља посао министра одбране.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво