Вучић сутра у званичној посети Бугарској

Председник Србије Александар Вучић боравиће сутра у званичној посети Бугарској, најавила је Прес служба Председника.

Након свечаног дочека и полагања венца на Споменик незнаном јунаку, председник Вучић састаће се са председником Бугарске Руменом Радевим и предводити делегацију Србије на пленарном састанку двеју делегација.

Председник Вучић имаће и одвојене сусрете са председницом Народног собрања Бугарске Цветом Карајанчевом и потпредседницом владе и министарком спољних послова Бугарске Екатарином Захарјевом.

Током једнодневног боравка у Софији, председник Вучић присуствоваће потписивању меморандума о разумевању између Владе Србије и Владе Бугарске у области рада и социјалне политике, лучке инфраструктуре и железничког саобраћаја.

На крају посете, предвиђен је обилазак и вожња метро линијом у пратњи градоначелнице Софије Јорданке Фандакове, у циљу упознавања са искуствима у изградњи метроа у Софији.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво