Чепурин уручио Дачићу честитку Лаврова поводом Дана државности

Шеф руске дипломатије Сергеј Лавров честитао је српском колеги Ивици Дачић празник – Дан државности Србије, истичући да ниво поверења и висока динамика руско-српских контаката убедљиво показују да се односи између наших земаља континуирано и продуктивно развијају.

"Убеђен сам да ће успостављење пре више векова традиције пријатељства и узајамне подршке, које су и сад од фундаменталног значаја, непроменљиво доприносити даљем продубљивању билатералних веза у свим областима. То у пуној мери одговара интересима народа Русије и Србије, доприноси јачању безбедности у балканском региону", навео је Сергеј Лавров у честитци коју је данас Дачићу уручио руски амбасадор у Београду Александар Чепурин.

На састанку Дачића и Чепурина разговарано је о активностима и плановима за даљи развој билатералне сарадње у наредном периоду, са посебним акцентом на предстојећу посету министра Лаврова Београду, 21. и 22. фебруара, у склопу обележавања 180 година од успостављања дипломатских односа Србије и Русије, саопштио је МСП.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи