Антонио Тајани допутовао у Београд

Председник Европског парламанта Антонио Тајани стигао је у званичну посету Србији, а на Аеродрому "Никола Тесла" у Београду дочекала га је председница Скупштине Србије Маја Гојковић.

Предвиђено је да се Тајани састане са председницом Владе Србије Аном Брнабић, председником државе Алекасандром Вучићем, председницом Скупштине Мајом Гојковић и министром спољних послова Ивицом Дачићем, саопштила је Делегација ЕУ у Србији, најавила је раније Делегација ЕУ у Србији.

Председник Европског парламента ће сутра ујутру одржати говор пред Националним конвентом о ЕУ, платформом за праћење приступног процеса Србије, коју чине представници организација цивилног друштва, академске заједнице, синдиката, приватног сектора и професионалних организација.

Тајани ће се у поподневним часовима састати са Вучићем, са којим ће отворити догађај посвећен инвестицијама, расту и запошљавању.

Председник Европског парламанта ће присуствовати свечаном потписивању финансијског уговора између Србије и Европске инвестиционе банке, којим се обезбеђују бесповратна средства и кредит за модернизацију пруге Ниш–Димитровград и споразума о гранту који је закључен између Развојне банке Савета Европе и Србије у вези са Регионалним стамбеним програмом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво