Вучић и Брнабићева стигли у Давос

Председник Србије Александар Вучић и премијерка Ана Брнабић стигли су у Давос, где ће учествовати на Светском економском форуму. Сутра састанак Вучића и албанског премијера Едија Раме, јавља извештач РТС-а.

Вучић и Брнабићева су се по доласку у Давос сусрели са албанским премијером, са којим је за сутра заказан састанак.

Председник се састао и са премијером Италије Паолом Ђентилонијем.

Вучић је у Давосу присуствовао скупу на коме је говорила немачка канцеларка Ангела Меркел.

Председник Вучић ће се у Давосу обратити скупу "Европа у свету" и са лидерима региона учествовати на сесији о убрзаном процесу дугорочног развоја Западног Балкана.

Српски председник присуствоваће и дискусији на тему "Нови лидери за Европу". 

Током тродневног боравка у Давосу, планирано је да се председник Вучић састане и са европским комесаром Ханом, пољским председником Дудом и другим званичницима и привредницима.

Између осталих, састаће се и са извршним директором компаније "Аристон термо" Паоло Мерлони, додаје се у саопштењу председникове Службе за сарадњу са медијима. 

Председник Вучић је и прошле године, као и раније, боравио на Форуму, где је имао прилику да промовише политику Србије и разговара о потенцијалним инвестицијама у Србији.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара