Вулин: Вучићева посета показала бригу о сваком човеку на КиМ

Министар одбране Александар Вулин изјавио је да је боравак председника Србије Александра Вучића са Србима на Косову и Метохији дошао у тренуцима када је најтеже, показао да се држава Србија неће померити са Косова и Метохије, а Вучић још једном доказао да је државник каквог дуго нисмо имали.

Александар Вулин је истакао и да је Вучић доказао да држава Србија не мисли да се помери са Косова и Метохије, да ће бринути о сваком човеку који живи на простору Косова и Метохије и да је наша политика, "политика која само јача положај Србије али и Срба на Косову и Метохији".

"Александар Вучић је још једном доказао да је заиста државник каквог дуго нисмо имали и да је човек огромне личне храбрости. Његов боравак са Србима на Косову и Метохији је опет дошао у тренуцима када је најтеже, али баш су то тренуци у којима он показује своју државничку вештину али и искрену љубав према сваком Србину који живи на Косову и Метохији", рекао је Вулин обилазећи Војну академију у Београду, саопштило је Министарство одбране.

Додао је и д аје бити са грађанима Србије на Косову и Метохији ових дана тешко, али и часно.

Он је подсетио да је Вучић доказао да је човек који има апсолутно поверење Срба на Косову и Метохији и да политика коју води има потпуну подршку свих Срба на Косову и Метохији.

"Читава Међународна заједница је пажљиво пратила његову посету и закључци до којих је дошла јесу да су Срби јединствени, да су снажни, да не мисле да одлазе и да се о њима никада више неће моћи одлучивати без њих самих. Могли су, такође, представници међународне заједнице да виде да се Србима више не може трговати, да се не могу делити, да се не могу куповати, да Срби имају човека коме искрено верују Александру Вучићу, и да имају Владу и државу која је чврсто уз њих", закључио је Вулин.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи