Уочи Вучићеве посете Космету

Током викенда председник Србије биће на Косову и Метохији. Посетиће најпре север, а онда и југ покрајине, а у Лапљем Селу разговараће са грађанима. Планирано је и да положи венац на месту где је у уторак убијен Оливер Ивановић.

Све је припремљено за посету председника Србије централном делу Косова и Метохије. Пре но што стигне у Лапље Село, где ће се састати са тамошњим Србима и оним из других делова Косова, председник ће посетити средњовековни манастир Бањску, а потом боравити и у Косовској Митровици.

Биће то седма посета председника Србије Александра Вучића Косову и Метохији за последњих пет година.

Председник Србије долази у врло важном тренутку, након убиства Оливера Ивановића пре три дана у Косовској Митровици, које је пољуљало сигурност Срба на Косову и Метохији.

Из Канцеларије за Косово и Метохију саопштено је да се посетом председника Србије шаље порука да Србија стоји уз српски народ и да подржава његов останак и опстанак на Косову и Метохији.

Председник Србије ће разговарати са онима који представљају и воде српски народ на Косову и са грађанима. И то о томе како живе и који су њихови проблеми и страхови и шта држава Србија може да уради за њих.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво