Полемика Ђиласа и Јованова о КиМ

Кандидат за градоначелника Београда Драган Ђилас рекао је да је на северу Косоава направљена сигурна кућа за српске и албанске криминалце. Ђиласа Космет никада није занимао, одговара потпредседник СНС-а Миленко Јованов.

Кандидат за градоначелника Београда Драган Ђилас рекао је да су на северу Косова људи сада угроженији него пре 10 година, чему су, како је рекао, допринели српски и албански криминалци.

"Држава Србија је тамо присутна само кроз криминал", рекао је Ђилас за Н1.

"Направљена је сигурна кућа за српске и албанске криминалце на северу Косова. На сваким изборима имамо претње и прича се о томе да су то људи који су повезани са тим структурама. То мора да стане, држава мора да се избори са тим", рекао Ђилас.

Критиковао је изјаву председника Србије Александра Вучића на дан убиства Оливера Ивановића - да је коалиција коју предводи Ђилас злоупотребила смрт политичара да ''нападне сопствену државу''.

"Изјава да би, да се Вучић оклизне и погине, опозиција могла да оптужи Амфилохија, Ђиласа или Јанковића за његову смрт је толико непримерена у дану кад је човек убијен са шест метака с леђа", сматра Ђилас.

Јованов: Ђиласа никада није било брига за КиМ

После Ђиласове изјаве саопштењем се огласио потпредседник СНС-а Миленко Јованов.

Према његовим речима, Драган Ђилас никада није бринуо за Косово и Метохију, Космет га никада није занимао, а како додаје, "наравно да за све и свашта оптужује само и увек искључиво Србе, јер му је то посао".

"Овај тајкун, преварант и лажов, који је задужио Београд за милијарду и двеста милиона евра, који је децу користио као покриће за лоповлук и отимачину, очигледно жели да своје дуге прсте пружи и на КиМ, јер тај део Србије једино још није освојио својим агенцијама, телевизијама, фирмама..." рекао је Јованов, наведено је у саопштењу.

Како каже као што је опљачкао Београд и Београђане и енормно се обогатио преко њихових леђа, Ђилас сада вероватно жели да прошири своје послове и да зарађује на рачун нашег народа на КиМ.

"Овом лажову и тајкуну, његовом шефу Мирославу Мишковићу, као и другим члановима жуто-риђе лоповско-тајкунске коалиције, Шапићу, Јеремићу, Јанковићу и осталима, грађани ће врло брзо показати где им је место и да им ни паре, ни медији, ни лажи којима се служе неће помоћи да се поново дочепају народних пара" поручио је Јованов.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво