Француска подршка Србији у борби против дискриминације

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић разговарао је са амбасадором Француске у Србији Фредериком Мондолонијем о заједничком обележавању завршетка Великог рата, као и реконструкцији Споменика захвалности Француској.

Зоран Ђорђевић је пожелео добродошлицу новопостављеном амбасадору и истакао потребу за продубљивањем сарадње између две земље, првенствено у, како каже, надлежности министарства на чијем је челу.

Како се наводи у саопштењу Министарства за рад, Ђорђевић и амбасадор Француске разговарали су и о будућој формализацији сарадње, и то у области социјалног осигурања, као и о осталим заједничким пројектима, који су у фази реализације.

Амбасадор Мондолони изразио је задовољство што ће у наредном периоду боравити у Србији и нагласио да је од посебног интересовања успостављање сарадње на пољу борбе против дискриминације.

Мондолони је истакао да је Француска спремна да се додатно ангажује и као подршка у спровођењу нових активности које ресорно министарство планира у наредном периоду, пише у саопштењу министарства.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи