Приштинска делегација са званичницима ЕУ

Делегација Приштине за дијалог са Београдом, предвођена Авни Арифијем, имала је вишечасовни састанак у Бриселу са званичницима ЕУ.

Састанак је трајао више од три сата, а у делегацији су, осим Арифија, били и саветници косовског премијера Мељиза Харадинај, Аљбан Демаку, саветник косовског председника Ардиан Арифи и саветник председника косовске скупштине Бљеранд Ставиљеци, преноси приштински лист Зери, позивајући се на саопштење косовске владе.

"Нови преговарачки тим је рекао је да је посвећен развоју процеса дијалога с великом транспарентношћу у односу на грађане", наводи се у саопштењу.

У Бриселу ће у уторак бити настављен преговарачки процес са Приштином, а делегацију Београда, од 16. до 18. јануара, предводиће директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

Ово су први разговори Београда и Приштине на експертско-политичком нивоу, након више од 13 месеци.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи