Стефановић: Помоћ кроз субвенције свима који желе да раде

Председник Градског одбора Београд Српске напредне странке Небојша Стефановић обишао је пољопривредно домаћинство Мирољуба Паунића у месту Неменикуће у општини Сопот.

Стефановић је истакао да је циљ Владе да сваком домаћинству које жели да ради омогући сваку врсту помоћи кроз субвенције и квалитетне услуге и тиме пружи једнаку шансу свим грађанима без обзира на место где живе.

"У месној заједници Неменикуће узгаја се око хиљаду грла стоке. То су вредни домаћини који знају шта хоће и увелико користе субвенције Владе Србије. Наш посао је да им обезбедимо још боље услове за рад и видимо шта је још потребно да учинимо за њих да би они остајали овде, да би запошљавали људе, да би и ово насеље напредовало", рекао је Стефановић.

Он је додао да се не сме дозволити да се ико осећа као грађанин другог реда, без обзира на место где живи и позвао остале чланове Владе да обиђу места у Београду и Србији, како би се кроз директну коминикацију са грађанима упознали са проблемима на терену, али и оним што је добро урађено.

"Такав вид комуникације ће омогућити да се схвати да је брига о људима најважнија ствар коју можете да пружите", нагласио је Стефановић.

Домаћинство Паунића узгаја 33 грла стоке и обрађује 40 хектара земље. За модернизацију механизације искористили су погодности субвенције коју Влада Србије нуди за куповину трактора.

Број коментара 41

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво