ДС: Смањити цену грејања у Београду

Председник Демократске странке и кандидат за градоначелника Београда Драган Шутановац затражио је да се смањи цена грејања, да буде у складу са потрошњом, или да се новац враћа грађанима и да се инвестира.

"Грађани Београда плаћају грејање током целе године, а ова власт то користи као парафискални намет. Београдске електране остварују добит и уместо да се та добит инвестира у бољу мрежу за грејање и мераче који ће омогућити да сви грађани плаћају онолико колико потроше, нажалост Београд узима добит и зрађује на грађанима", рекао је Шутановац.

Шутановац је, наведено је у саопштењу, разговарао са грађанима Борче, Врачара и Старог града, а додао је и да "Мали и Весић узимају добит од јавних предузећа уместо да тај новац улажу или смање цену грејања у Београду".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи