СНС: Вапај опозиције за једном колоном

Београдски одбор СНС-а саопштио је да је, после данашње конференције Драгана Шутановца и Весне Ракић Водинелић, свима јасно да је у питању вапај за једном колоном, како би удружена "лоповско-тајкунска коалиција, под вођством Мишковића, пљачкала Београд".

"Шутановац би тако удружен, са Живковићем, Ђиласом, Шапићем и Мишковићем да пустоши градску касу, поново задужи Београд за 1,2 милијарде евра, отима од трудница, породиља и деце", поручују из београдског одбора СНС-а.

Ко о чему, кажу, лопови о малверзацијама и личном богаћењу – тако је Ђилас, са Шапићем и Мишковићем водио Београд.

"Отео је од деце Пионирски град, зарад 15.000 евра и ријалити програма, зато нам је уградио подземне контејнере за шест милиона евра кроз које су грађани пропадали, зато је преплатио за 650 милиона реконструкцију Булевара краља Александра", поручују београдски напредњаци.

Зато су, кажу, тражили, и добили подршку "пиштољџије Јанковића", Јеремића и његовог шефа Лимуна, како би заједно намештали тендере, и склапали дилове са својим мафијашко тајкунским пријатељима, а све зарад винограда и врачарских пашњака.

"СНС води одговорну и домаћинску политику, која подразумева бригу о грађанима и њиховом новцу. Таква политика, коју је водио СНС вратила је 500 милиона евра дуга Драгана Ђиласа, смањила је дефицит, стабилизовала јавне финансије и уштедела 14 милијарди динара које кроз инфраструктурне радове и уређење града враћа Београђанима", поручују из београдског одбора СНС-а.

Потпредседник Главног одбора СНС-а Марко Ђурић оценио је да злурадост са којом појединци из, како је навео, тајкунско-лоповске коалиције коментаришу настојања актуелне владе и председника Србије да се изборе са трагичним наслеђем њихове антидржавотворне политике, код поштених и пристојних људи не може да изазове ништа друго него гађење.

"Грађани нашег главног града ће, дубоко верујем, осујетити јуриш лоповско-тајкунске коалиције под вођством Мишковића на сада пуну градску касу, јер степен корупције и лоповлука остварен у време њихове владавине је ушао у легенду и служиће будућим генерацијама као подсетник на једну мрачну и срећом заувек превазиђену политичку епоху", навео је Ђурић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара