Раздор у Самоопредељењу, председник избегао Главни одбор

Седници Главног одбора косовског покрета Самоопредељење, на којој је једногласно одлучено да се организују нови избори за председника покрета током фебруара идуће године, није присуствовао актуелни председник Самоопредељења Висар Имери, а РТК2 наводи да постоје гласине да је на помолу раздор у овој странци.

Јуче одржаној седници, поред Имерија, није присуствовао ни доскорашњи организациони секретар покрета Дардан Моличај, као ни посланица Аида Дергути.

РТК2 преноси да је седница одржана након "неуобичајене комуникације између неких чланова Самоопредељења и увреде посланице Аиде Дергути на рачун оснивача и духовног вође Самоопредељења Аљбина Куртија".

Истиче се да је "писмо које је учесницима седнице из затвора упутио посланик Аљбин Курти, наишло на општу подршку" присутних чланова Главног одбора.

РТК2 додаје да је организациони секретар покрета Исмаиљ Куртеши изјавио након седнице да не морају да брину они "који су били забринути" због раздора у Самоопредељењу, јер ће, према његовим речима, "партија наставити да делује јединственије него икад".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи