Орлић: Љубитељи туђих пара се враћају на место злочина

Члан Председништва СНС-а Владимир Орлић изјавио је да се "тајкунско-разбојнички трилинг Мишковић, Ђилас и Шапић враћа на место злочина покушавајући да поново унесрећи Београд и Београђане".

Владимир Орлић је рекао и да им се убрзано придружују и други "страствени љубитељи туђих пара, који још нису у стању да "пронађу прозор", саопштено је из београдског одбора СНС-а.

"Где би друго био згрчени Јанковић, ако не са онима уз које ће своје муке моћи да лечи по хотелима у центру Беча? С ким би 'грађанисти' потпуно отуђени од народа сарађивали лепше, него са Мишковићем, Ђиласом и Шапићем који су већ показали да невиђени презир према народу умеју успешно да преточе у бесомучну пљачку и понижавање тог истог народа? Па у својој бахатости и не крију да никакав програм немају, већ их само занима 'стратешка' расподела плена, фотеља и феуда у Београду", оцењује Орлић.

Орлић каже и да прво међу собом треба да поделе све досадашње "заслуге", наводећи "криминалну девастацију" града у њихово време, дугове из "туђег џепа" тешке 1,2 милијарде евра, милионске штете у "фингираним набавкама" аутобуса, милионске проневере у "булеварским" махинацијама и подземним сметлиштима...

"Кад свој ужас међу собом поделе, моћи ће да им буде јасно зашто их Београђани препознају искључиво као бандите у заједничком подухвату јуриша на градску касу. Шта мисле о таквима грађани наше престонице су већ јасно показали, па тим разбојницима који због сопствене охолости и грабљивог карактера поруку нису схватили - поновиће и на наредним изборима", поручио је Орлић у саопштењу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво