Полемика Шутановца и Јованова

Председник Демократске странке Драган Шутановац разговарао је са грађанима Костолца уочи локалних избора заказаних за 24. децембар, и рекао да је Александар Вучић у Нишу "направио још једну представу", док људи широм земље, како каже, живе све лошије.

Шутановац је у Костолцу рекао да се грађанима уместо бољег живота нуде "лажне фабрике и лажне инвестиције" и да зато све више њих напушта Србију.

Наводи и да је Александар Вучић данас у Нишу "направио још једну представу", док људи широм земље, како каже, живе све лошије.

Тврди и да су уместо бољег живота, у питању "лажне фабрике, лажне инвестиције", и да се "Србија убрзано празни".

Наводи да у четири општине где су избори за седам дана СНС нема активисте, већ "запослене на привременом раду у јавним предузећима", а да за разлику од њих ДС иде са именом и презименом кандидата који у овим местима и живе, наводи се у саопштењу ДС-a.

"Промене крећу са локала и зато ДС широм Србије наставља да разговара са грађанима и представља решења за бољи живот", додао је Шутановац.

Реагујући на изјаву Драгана Шутановца о лажним инвестицијама на југу Србије, Миленко Јованов у саопштењу истиче да су "прави погони и фабричке хале 'Џонсон електрика', 'Астера', 'Леонија', 'Цумтобела' и других инвеститора у Нишу, баш као што је прави пашњак на Врачару Драгана Шутановца".

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке истиче и да је прави Клинички центар у Нишу, који је данас отворен на понос читаве Србије, "баш као што је правих 300.000 евра на девизном рачуну Драгана Шутановца".

"Права је фабрика 'Теклас аутомотиве' у Владичином Хану, баш као што су прави ручни сатови Драгана Шутановца, за које његове страначке колеге кажу да вреде више десетина хиљада евра", наводи Јованов.

Истиче и да зато народ Србије подржава Александра Вучића и Српску напредну странку.

"Зато што зна да тиме што подржава Вучића, подржава онога ко се бори за народ, а не за себе, као и да не омогућава да се разним 'Шутановцима', који на власт долазе у поцепаним патикама и избледелим фармеркама, а одлазе подгојени и обучени у најскупља одела, пуне новчаници и сламарице, док они завршавају на улици без посла", закључио је Јованов у саопштењу, саопштила је Српска напредна странка.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво