Шутановац: ДС поуздан партнер људима, настављамо борбу

ДС ће наставити да се бори за све људе у свим местима у Србији, упркос бојкоту појединих опозиционих група и разним опструкцијама власти, изјавио је председник те странке Драган Шутановац.

Драган Шутановац је у Неготину, где ће 24. децембра бити одржани локални избори, рекао да је ДС "док су други размишљали да ли треба да учествују на изборима", већ одавно био у кампањи.

"За нас то није дилема, не зарад ДС-а, већ зарад грађана, мештана, оних који желе промене у овим местима и којима мора да се понуди избор", каже Шутановац.

Навео је да најављени бојкот локалних избора од појединих странака и покрета не иде никоме у прилог.

Шутановац каже да је зато изузетно важно да 24. децембра грађани изађу у што већем броју на гласање на локалним изборима, који ће осим у Неготину, бити одржани истог дана у Костолцу, Мионици и Пећинцима.

Народна странка Вука Јеремића и Покрет слободних грађана Саше Јанковића позвали су на бојкот локалних избора 24. децембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи