Шапић: Нисам никог тукао

Председник општине Нови Београд Александар Шапић негирао је наводе председника Александра Вучића да је "за рачун Драгана Ђиласа тукао људе у том приградском насељу у општини Сопот".

"Нити сам било кога тукао, нити на било који начин угрожавао било кога у насељу Раља у општини Сопот, одговорио је председник општине Нови Београд Александар Шапић председнику Србије Александру Вучићу, који га је раније оптужио "да је за рачун Ђиласа тукао људе у Раљи", преноси Н1.

"Мислим јако ми је жао што је очигледно неко председнику озбиљно подметнуо и дао му дезинформацију, чиме га је довео у ситуацију да изговори једну заиста велику неистину. Нити сам било кога тукао, нити на било који начин угрожавао било кога у насељу Раља у општини Сопот", рекао је Шапић за Н1.

Вучић је рекао да између Ђиласа и Шапића нема разлике, иако о Ђиласу веома лоше мисли "због трагичних дугова које је оставио у Београду, трагичне медијске владавине, а Београд је био прљав без грађевина, икаквог рада и напретка".

Према Вучићевим речима, Ђилас је "свакако много успешнији, озбиљнији и образованији од Шапића који је био његов помагач".

"Шапић је за рачун Ђиласа тукао људе. Сећам се тога у Раљи", рекао је Вучић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво