Вулин: ПС на изборе у Београду излази са СНС

Покрет социјалиста спреман је за локалне изборе у Београду и на њих ће изаћи са Српском напредном странком, изјавио је председник ПС-а Александар Вулин.

Александар Вулин је, на страначкој конвенцији ПС-а под слоганом "Ми смо део тима који воли Београд", поновио став да председник Србије треба да распише и парламентарне изборе.

Вулин је рекао да од Александра Вучића није тражио "ни листе, ни место у власти", већ право и привилегију да први објави да ће са СНС-ом заједно кренути "у јуриш за одбрану вредности" због којих је, како је рекао, Србија слободна земља.

"Мислим да треба расписати парламентарне изборе јер се на изборима у Београду не бира ко ће боље асфалтирати улицу, већ су то избори за политику која од Србије неће стварати вазалну, већ успешну земљу", истакао је лидер ПС на скупу у Дому омладине.

Вулин је захвалио Вучићу на годинама заједничке борбе, истичући да су две странке увек делиле веру у бољу Србију за коју вреди живети и у град Београд за који се вреди борити.

"Ми ћемо на изборе са СНС-ом изаћи да победимо и одбранимо слободну, војно-неутралну и независну Србију", поручио је Вулин.

Скупу је присуствовао и члан Председништва СНС и председник Градског одбора СНС Небојша Стефановић, који је коалиционим партнерима поручио да од њих очекује да се на изборима у престоници боре у складу са страначким слоганом "борбена левица".

"Александар Вучић је покренуо велики пројекат оздрављења земље како бисмо могли да повећамо плате и пензије, градимо станове... Почели смо радимо ствари због којих ће људи бити поносни што живе у овој земљи, а то неко хоће да заустави. Зато вас молим да будемо чврсти не само на овим изборима већ да се увек боримо за наш град, за нашу земљу, за сваку улицу", рекао је Стефановић.

Додао је да је у последње три и по године у Београду изграђено више од 500 километара водоводне и канализационе мреже, урађени домови здравља, болнице, школе, центри за пензионери, фасаде, отворена многа радна места.
''Веома нам је важно да у Лазаревцу, Обреновцу, Сопоту, Гроцкој, Барајеву буду једнако задовољни као они који живе у Новом Београду, Старом граду, Врачару или Земуну. Важно да у сваком делу града виде перспективу. Не говорим да је све иделано и завршено, много тога је пред нама'', истакао је Стефановић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво