Вулин: ПС на изборе у Београду излази са СНС

Покрет социјалиста спреман је за локалне изборе у Београду и на њих ће изаћи са Српском напредном странком, изјавио је председник ПС-а Александар Вулин.

Александар Вулин је, на страначкој конвенцији ПС-а под слоганом "Ми смо део тима који воли Београд", поновио став да председник Србије треба да распише и парламентарне изборе.

Вулин је рекао да од Александра Вучића није тражио "ни листе, ни место у власти", већ право и привилегију да први објави да ће са СНС-ом заједно кренути "у јуриш за одбрану вредности" због којих је, како је рекао, Србија слободна земља.

"Мислим да треба расписати парламентарне изборе јер се на изборима у Београду не бира ко ће боље асфалтирати улицу, већ су то избори за политику која од Србије неће стварати вазалну, већ успешну земљу", истакао је лидер ПС на скупу у Дому омладине.

Вулин је захвалио Вучићу на годинама заједничке борбе, истичући да су две странке увек делиле веру у бољу Србију за коју вреди живети и у град Београд за који се вреди борити.

"Ми ћемо на изборе са СНС-ом изаћи да победимо и одбранимо слободну, војно-неутралну и независну Србију", поручио је Вулин.

Скупу је присуствовао и члан Председништва СНС и председник Градског одбора СНС Небојша Стефановић, који је коалиционим партнерима поручио да од њих очекује да се на изборима у престоници боре у складу са страначким слоганом "борбена левица".

"Александар Вучић је покренуо велики пројекат оздрављења земље како бисмо могли да повећамо плате и пензије, градимо станове... Почели смо радимо ствари због којих ће људи бити поносни што живе у овој земљи, а то неко хоће да заустави. Зато вас молим да будемо чврсти не само на овим изборима већ да се увек боримо за наш град, за нашу земљу, за сваку улицу", рекао је Стефановић.

Додао је да је у последње три и по године у Београду изграђено више од 500 километара водоводне и канализационе мреже, урађени домови здравља, болнице, школе, центри за пензионери, фасаде, отворена многа радна места.
''Веома нам је важно да у Лазаревцу, Обреновцу, Сопоту, Гроцкој, Барајеву буду једнако задовољни као они који живе у Новом Београду, Старом граду, Врачару или Земуну. Важно да у сваком делу града виде перспективу. Не говорим да је све иделано и завршено, много тога је пред нама'', истакао је Стефановић.

број коментара 6 пошаљи коментар
(понедељак, 11. дец 2017, 08:10)
nena [нерегистровани]

n

Svakako su i koalicinoni partneri tako da je ta odluka bila za ocekivati.

(понедељак, 11. дец 2017, 07:11)
ivanjan [нерегистровани]

...

dobra odluka, jer su koalicioni partneri.

(понедељак, 11. дец 2017, 06:47)
anonymous [нерегистровани]

Sigurnost

Tako su mnogu sigurniji.

(недеља, 10. дец 2017, 22:04)
anonymous [нерегистровани]

razum

Logično jer su koalicioni partneri.

(недеља, 10. дец 2017, 20:17)
Marica [нерегистровани]

Srodno

PS je u vecini mesta u koaliciji sa SNS tako da je za ocekivati da to bude i u BG

(недеља, 10. дец 2017, 19:58)
Србољуб [нерегистровани]

Избори ДА или НЕ

Пошто већ морају да се десе Београдски избори, мислим да би ту требало и да се стане. Доста нам је више избора Омогућите нам да нам се приходи не умањују, јер сваки нови избори зависе од бирачког џепа.