СПС: Одустају од локалних избора јер се плаше дебакла

Шеф посланичке групе СПС-а Ђорђе Милићевић изјавио је да политичке странке које одустају од локалних избора 24. децембра то чине јер су свесни изборног дебакла, а не због, како они кажу, нерегуларних услова.

Коментаришући критике на рачун СПС-а, односно приче о наводним фракцијама у тој странци, Милићевић је рекао да се пред сваки изборни циклус појаве "душебрижници" и подсећа да су говорили да СПС губи политички идентитет, да нестаје, а онда су, каже, социјалисти после тога у пет општина добили више гласова него раније.

"Сад опет неки поново покушавају да коментаришу седницу Главног одбора. Нема разлога да брину о СПС-у. Све одлуке које смо донели, донели смо једногласно, оне иду у правцу јачања СПС-а и та снага биће потврђена на изборима 24. децембра и на београдским изборима", поручио је Милићевић.

Социјалисти су, каже, увек били на страни државе и грађана, наводећи да су поносни и на тековине политике деведесетих година.

"Те тековине су и Дејтонски споразум и резолуција 1244 СБ УН. Дакле, нема разлога да брину о СПС-у. Ми смо добро што и њима желимо, а колико СПС вреди, врло брзо ће се уверити", рекао је шеф посланика социјалиста.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи