Орлић: Опозиција пут у Брисел искористила за напад на Србију

Члан Председништва СНС Владимир Орлић рекао је да су "представници старе-нове Демократске странке, попут Шутановца, Шапића, Ђиласа, Јанковића, Јеремића" овонедељни састанак у Европском парламенту у Бриселу искористили да подмукло, јадно и срамно нападају своју земљу.

"Шта друго рећи на изјаве Балше Божовића да 'Србија лаже како су односи са Русијом економски, јер су везе ту много дубље, а Србија ће постати руска губернија', да СНС 'бојкотује скупове у ЕП зато што смо, у ствари, Руси' - до да маниром "потпуног бедника и политичког бескичмењака покушава да се додвори саговорницима из Европе", наводи у саопштењу Орлић. 

Додаје да се по реакцијама чланова ЕП видело да су били "запањени оним што је Божовић изговорио".

"Да ли су Балша Божовић и Маја Виденовић заборавили да се похвале како су, заједно са Шутановцем, Шапићем, Ђиласом, Јанковићем и Јеремићем, подржали неофашисте у Народној скупштини, који примењују и физичко насиље над неистомишљеницима?", каже Орлић.

Како каже, на скупу су "блатили председницу Скупштине пред ЕП", те би због тога било фер да врате дневнице које су за тај пут добили. 

"Биће да су на све то заборавили, јер су одавно заборавили и где се налазе, и коме се обраћају, и да су њихове сирове поруке свим саговорницима одавно тешко сварљиве. Ни чланови ЕП не скривају непријатност када слушају изливе одвратног удвориштва, а шта о томе мисле грађани Србије показује рејтинг ДС-а", закључује Орлић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво