Михајловић: Сарадници открили истину о Јанковићу

Потпредседница Владе Србије и чланица председништва СНС Зорана Михајловић рекла је да се Покрет слободних грађана Саше Јанковића распада и да је то чињеница коју више нико, чак ни поједини медији, не могу да сакрију од грађана Србије.

Зорана Михајловић наводи да су оптужбе највиших функционера на рачун Јанковића коначни доказ да политика овог покрета, у којој, како каже, нема ниједне идеје, сувислог предлога, у којој постоји само мржња против СНС-а и Александра Вучића - не може да добије подршку грађана Србије.

"Добро је да јавност Србије од најближих сарадника Саше Јанковића чује о каквом политичару је реч. Атмосфера страха, поређење са Слободаном Милошевићем и Миром Марковић, непотизам, безидејност, финансијске малверзације, неморал, лењост и велики нерад само су неке од особина Саше Јанковића, о којима отворено говоре његови најближи сарадници", навела је Михајловићева.

Све то, додаје Михајловићева, најбоље описује човека који је годинама обављао одговорну функцију заштитника грађана, али и показује како би изгледала Србија у којој би Саша Јанковић и његов покрет били на власти.

"Док постоје СНС и Александар Вучић, то се неће догодити", закључила је Михајловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво