Јевтић у Колкоту позвао мештане да гласају за кандидата Српске листе

Члан Председништва Српске листе Далибор Јевтић позвао је на скупу у Клокоту окупљене да дају подршку кандидату за градоначелника те општине, Божидару Дејановићу.

Пружајући недвосмислену подршку Дејановићу, Јевтић, који је и потпредседник косовске владе и министар за заједнице и повратак, пред више стотина окупљених, поручио да је Српска листа тим у којем играју најбољи играчи".

"У Клокоту је на 'место капитена у тиму Српске са бројем 41' дошао Божидар Дејановић. У недељу се гласањем за број 41 и Божидара Дејановића гласа за јединство, за опстанак и повратак Срба у општину Клокот, за повратак достојанства. Српска је у општини Клокот на броју 41", поручио је Јевтић.

Јевтић је нагласио да је присуство представника Српске листе у Клокоту вечерас јасна порука да они који држе реч ће бити у Српској листи и радити за народ на Косову.

"Они који држе реч ће радити са нама, они који држе реч ће победити, они који држе реч ће водити људе у општини Клокот у наредне четири године. Свако ко гласа против Божидара Дејановића, а именом и презименом је Србин, гласа против државе Србије", истакао је Јевтић.

Јевтић је на скупу поручио да су у Клокоту у име председника Србије и у име директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића.

"Председник Србије Александар Вучић и директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић су нас замолили да овде дођемо и поручимо оно што имамо да вам кажемо. Божидар Дејановић у недељу 19. новембра мора да победи. Божидар Дејановић има више искуства, боље зна, Божидар Дејановић се залаже за јединство, заступа политику државе Србије и то морате да знате. У недељу 19. новембра немамо други избор, број 41 је број на којем је Српска", рекао је Јевтић.

Кандидат за градоначелника Општине Клокот Божидар Дејановић поручио је окупљенима да је дошло време када ће сваки Србин у овој општини имати једнака права, а једно од њих је право на нормалан живот.

Истакао је да се гласањем за њега гласа за повратак оних који су се раселили и за изградњу нових кућа.

"Након избора неће бити више оних који ће напуштати Клокот. Радићемо заједно са нашим пријатељима да вратимо оне који су се раселили и да направимо још нових кућа. Борићемо се за то да свако од вас има радно место како би живео достојанствено", поручио је Дејановић.

Дејановић је нагласио да ће "након недеље проћи све муке које су мештани који нису били истомишљеници садашње власти имали".

Скупу у Клокоту присуствовали су и градоначелник Штрпца Братислав Николић као и посланици у косовском парламенту, Саша Милосављевић и Срђан Митровић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво