Недимовић: Успостављен ред – досовци то не схватају

Члан Председништва Српске напредне странке Бранислав Недимовић изјавио је да је успостављен ред и правила и да је стога прошло време када се са државном земљом у Војводини, мешетарило онако "како су досовски кадрови годинама радили".

"Сада је успостављен ред и јасна правила која су усвојили Народна скупштина и Влада Републике Србије, као и потпуно отворен и транспарентан јавни позив на који је пристигло 219 пријава", каже Недимовић.

Реагујући на изјаву посланице ДС-a Александре Јерков да су одлуком Скупштине Зрењанина десетине хиљада хектара пољопривредног земљишта у том граду додељене без јавног надметања на 30 година компанији "Тенис Инвест", каже да "иако су досовци викали да ћемо нетранспарентно земљу давати само странцима, чињеница да су до сада одобрена само три пројекта са учешћем страног капитала, од укупно 18 одобрених пројеката".

Недимовић је рекао и да ће сваки документ са том тематиком бити прослеђен скупштинском Одбору за пољопривреду, шумарство и водопривреду у који ће сви моћи да имају увид.

"Знам да досовци то не могу да схвате, јер једино знају за пуњење властитих џепова, али народу је итекако јасно да нема развоја пољопривреде без модерних фарми, развоја кооперације и прерађивачке индустрије", наводи министар Недимовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи