“Гласање за Дејановића у Клокоту у интересу српског народа”

Српска листа позвала је грађане општине Клокот да у предстојећем другом кругу избора за градоначелника, у недељу 19. новембра, подрже кандидата те листе Божидара Дејановића, који ће на гласачком листићу бити под редним бројем 41. Са Дејановићем се данас састао директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић.

Дејановић, који је у првом кругу био кандидат Грађанске иницијативе "Клокот Врбовац", приступио је Српској листи са свим својим члановима.

"Уверени смо да је политичко уједињење Срба у Клокоту, што је омогућено приступањем господина Дејановића и његове листе нашој странци, у суштинском интересу нашег народа у општини Клокот", навео је у саопштењу председник Српске листе Горан Ракић.

Према његовим речима, тиме су створени услови да и општина Клокот, попут осталих општина са српском већином на Косову и Метохији, добије првог човека који ће у склопу Српске листе и сагласју са осталим српским градоначелницима и у сарадњи са владом у Београду радити на заштити и унапређењу колективних права Срба, унапређењу положаја српског народа, као и економском снажењу српских средина.

"Срби ће, уверени смо, давањем подршке Божидару Дејановићу показати да је и општина Клокот чврст и стабилан део нашег националног политичког корпуса на Косову и Метохији и поручити да се нико не може играти и манипулисати политичком вољом нашег народа", навео је Ракић у саопштењу. 

Директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Марко Ђурић састао се данас са Божидаром Дејановићем.

Ђурић је захвалио Дејановићу на уједињењу српских политичких снага у Клокоту и спремности да у сарадњи са владом у Београду раде на заштити и унапређењу колективних права Срба, као и економском снажењу српских средина на Косову и Метохији.

Уверени смо да је политичко јединство Срба у Клокоту, што је омогућено приступањем Дејановића и његове грађанске иницијативе "Српској листи", у суштинском интересу нашег народа у тој општини, истакао је Ђурић, наводи се у саопштењу Канцеларије за КиМ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи