Михајловић: Опозиција хоће да врати Србију у прошлост

Чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић оценила је да учесталим захтевима за слободним изборима опозиција у Србији унапред тражи алиби за пораз на наредним изборима, као и да Србију покушава да врати у прошлост.

"Грађани Србије су право на слободне изборе одбранили 5. октобра 2000. године и од тада је власт у Србији неколико пута промењена управо гласовима грађана на изборима. Они који се данас окупљају око нечег за шта су се грађани борили и изборили, вероватно то раде зато што страхују да ће и на наредним изборима проћи онако како су прошли на председничким"”, рекла је Михајловићева, наводи се у саопштењу из њеног кабинета.

Додаје да причом о слободним изборима, опозиција покушава да се оправда пред грађанима што заједно нису могли да освоје онолико гласова колико је је освојио садашњи председник Србије, Александар Вучић.

"Јеремић, Тадић, које су грађани својим гласовима једном већ отерали са власти, заједно са Јанковићем, Обрадовићем и другима који као опозиција не желе да учествују у дијалогу о најважнијим државним питањима, сада се окупљају у покушају да Србију врате у прошлост, убеђујући грађане да су други криви што су они унапред изгубили изборе који нису ни расписани", рекла је Михајловићева.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво