СНС: Видимо кога се и чега Србија спасила

Српска напредна странка оценила је да свако јавно оглашавање Вука Јеремића и његових сарадника показује чега се се све Србија спасила када је, 2012. године, изабрала политичке промене.

СНС је реаговао на саопштење потпредседника НС Николе Јовановића, који се осврнуо на посету председника Србије Александра Вучића градилишту Београда на води.

Вучић је, каже Јовановић, с омаловажавањем коментарисао како припадници опозиције раде "30 минута дневно", док је он "у шест ујутру испраћао важне госте на аеродром", а није прецизирао да ли је испраћао неког од 60.000 људи који годишње емигрирају из Србије.

Народна странка тражи од Александра Вучића да ради мање, јер све што ради - ради погрешно и противно интересу грађана, навео је Јовановић.

Европска комисија је, каже, снизила економску пројекцију наше земље за 2018. годину, а председник треба да објасни шта је мислио кад је 2015. године говорио да ће овај пројекат покренути развој читаве Србије.

"Када се јаве 'самоодливци Демократске странке' Јеремић, са својим најближим сарадницима, попут Мишковићевог судије и сличних паметњаковића који су седели у Влади Србије до 2012. године, а који не знају да саберу ни два броја, осим ако нису у питању износи које ће стрпати у свој џеп, то најбоље показује чега се све Србија спасила када је 2012. године изабрала политичке промене", узвратили су из СНС.

"Када се такви јаве и паметују како би ваљало да се води Србија, прво чега се народ сети јесте како је 'самозаљубљени генијалац Јеремић', трошећи паре грађана Србије, помагао Албанцима са Косова и Метохије да прогласе тзв. независно Косово", сматра СНС.

"Сете се и тричавих 3,6 милиона евра народних пара које је 'ово Тадићево мезимче' потрошило на бахаћења по белом свету. За ноћења у најексклузивнијим хотелима Јеремић је узео из буџета Србије само 220 хиљада евра, и то радећи све, само не у интересу Србије, а онако патриотски, како само он зна, није чак заборавио да узме ни дневнице, сићу од 55 хиљада евра народних пара", истиче се у саопштењу СНС-а.

Напредњаци сматрају да је "свима јасно шта је покретач сваке акције Јеремића и Мишковићевог судије, са све Ђиласом, Јанковићем, Шутановцем, Обрадовићем и њима сличнима - грчевита жеља да се дочепају фотеља како би наново све урушили, а они се још више обогатили".

"Од независног правосуђа остало би истурено одељење Мишковићевих и ДС реформисаних судија, које пресуђују по диктату из једне канцеларије, од привредног раста хвалили би се минусима, док народ убеђују да је минус већи од плуса, а од инвестиција гледали бисмо њихове станове по Врачару од милион евра, као и оне по врачарским пашњацима, сатове у вредности годишње плате радника у Србији, зимовања на Малдивима", додаје се у саопштењу наредњака.

"Поново бисмо на улицама широм Србије имали армије људи које би 'ови генијалци' отпустили, као што су већ урадили са више од пола милиона радника, а затворили би преко ноћи, због својих комбинација, све фабрике које је Александар Вучић отворио и тиме заувек вратили мрак у нашу земљу, од чега се Србија никада више не би опоравила", закључује се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи