Ђорђевић на Аеродрому: Ово је компанија за пример

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић боравио је са сарадницима у радној посети Аеродрому "Никола Тесла" Београд.

Делегацију министарства дочекао је в. д. генерални директор Аеродрома "Никола Тесла" Београд, Саша Влаисављевић са представницима руководства, који је представио досадашње резултате и будуће планове, а делегација је обишла најновије инфраструктурне пројекте на Аеродрому, саопшило је ресорно министарство.

Министар Ђорђевић тм приликом изјавио је да је Аеродром "Никола Тесла" једно од најуспешнијих предузећа у Србији, чији резултати свакако треба да буду пример другима.

"Свака компанија која остварује овакве резултате увек ће имати подршку Министарства и Владе Србије", додао је он.

Влаисављевић је рекао да АД Аеродром "Никола Тесла" Београд ове године бележи рекордне резултате у свим сегментима пословања.

"Захваљујем министру Ђорђевићу на посети, препознавању резултата рада руководства и свих запослених на Аеродрому и досадашњој подршци. Драго ми је што ће се добра сарадња наставити јер, услед повећања обима посла и унапређења пословања, а имајући у виду експанзију ваздушног саобраћаја у Србији, постоји стална потреба за додатним ангажовањем запослених, како би се ваздушни саобраћај одвијао безбедно и обезбеђено", рекао је он.

На састанку је закључено да ће Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и АД Аеродром Никола Тесла Београд наставити синергијско деловање у циљу постизања још бољих резултата, додаје се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи