Листа око СНС-а под бројем један у Пећинцима

Изборна листа предвођена Српском напредном странком биће под бројем један на предстојећим локалним изборима у општини Пећинци, заказаним за 24. децембар, потврдила је Општинска изборна комисија.

Како је саопштено из општинског одбора СНС-а, пуни назив изборне листе је "Александар Вучић-СНС-СПС-Ивица Дачић".

Први човек пећиначких напредњака Милорад Пантић тим поводом је изјавио да је то што су кандидати са коалиционе листе окупљене око СНС-а први прикупили потписе подршке гласача јасан показатељ колики углед ова странка има међу грађанима пећиначке општине.

"Углед СНС-а међу нашим суграђанима расте из године у годину, јер ни једног тренутка нисмо изневерили поверење које су нам указали пре четири године", навео је Пантић.

Истиче да се СНС није удаљио од грађана.

"Вршећи власт нисмо се удаљили од грађана, већ смо чврсто стајали на земљи радећи са њима и за њих. Гледали смо се у очи и у лепим и у тешким тренуцима. Тако ће бити и овога пута. Изаћи ћемо отворено пред грађане са резултатима нашег досадашњег рада, а за будућност нећемо обећавати куле и градове, већ ћемо изнети јасне и оствариве планове", рекао је Пантић.

Изразио је уверење да ће његови суграђани препознати да са Српском напредном странком имају сигурну будућност и да ће сви заједно победити и на овим изборима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара