Одржан ултрадесничарски скуп у Београду

Европа је данас окупирана од стране либералног капитализма, глобализма и САД...Спрема се трећи светски рат против Русије због сировина...Треба од Европе направити тврђаву и све избеглице вратити у њихове државе...Немачка је окупирана од 1945. године, говорили су учесници трибине "Европа слободних нација" која је одржана у хотелу "88 румс" у Београду.

Пароле и идеје изнете на овом скупу одавно нису изговорене у јавној званичној комуникацији у Србији.

Специјално за ову прилику у Београд су стигли Удо Фојгт посланик Европског парламента и истакнути чланови ултра десничарске Национал - демократске партије (НПД) и његов партијски колега Торстен Хајзе.

Поред њих на трибини је говорио и српски преводилац и публициста Зоран Буљугић.

Кратко ошишани млади мушкарци чинили су највећи део публике у сали за конференције хотела "88 Румс".

Удо Фојгт је поздравио своје, како је рекао, пријатеље у Србији и рекао да је једина идеја о спасавању Европе протеривање миграната из европских држава.

"У Европи тренутно има на милионе миграната. Ако не успемо да направимо утврђење Европе и избеглице вратимо у њихове државе, нико се више неће интересовати за историју Србије, Хрватске, Немачке и осталих европских земаља. У свако доба смо спремни да у сваком моменту умремо за нашу отаџбину и када погледам ваша лица видим да сте спремни и да ви учините то исто", истакао је Фојгт што је измамило гласан аплауз окупљених.

Фојгт је упоредио страдање Срба и Немаца у Првом и Другом светском рату.

"Најбољи Срби и најбољи Немци су пали у борби за отаџбину. Никада више не смемо дозволити да се боримо једни против других... Ако ви данас говорите о Немачкој многи помисле на Ангелу Меркел и Волфганга Шојблеа који уцењује Европску Унију финансијама...Морам да вам кажем да то није Немачка. Немачка какву је ви познајете више не постоји", рекао је Фојгт.

Торстен Хајзе је на почетку свог обраћања окупљенима казао да је Немачка од 1945. окупирана.

"Финансијки капитал и САД су најпре заузели Немачку па европске земље једну за другом. После 1945. ми доживљавамо конфликте који нису ратови за слободу већ ратови за новац. Светска политика је комплексна, коју у првом тренутку не можемо да разумемо, а представља само војну и финансијску припрема за Трећи светски рат против Русије, где се опет само ради о сировинама", рекао је Хајзе.

Додао је да је познат рецепт за уништавање европских држава који је сада на делу. "Да би се започео такав рат треба уништити европске отаџбине, односно људе који воле своју отаџбину тако што ћемо их помешати са другим народима и натерати их да верују у новац уместо у бога", навео је Хајзе.

Немачки парламентарац је тада узвикнуо да би уједнињење држава старог континента значило да Европи више не треба Америка.

"У Немачкој имамо америчке базе и међународни финансијски капитал који покушава да нас потчини. Ако би се Европа ујединила до Урала а привредна зона Европе ишла до Азије, онда нам не би требала Америка", рекао је Хајзе.

Потом је говорио Зоран Буљугић који је истакао да је Европа данас окупирана.

"Све европске земље осим Русије и Белорусије су окупиране и зато морамо данас да спојимо наше снаге у борби против глобализма на челу са САД. Након пропасти комунистичког система либерални капитализам је поробио целу Европу" рекао је Буљугић.

Поручио је да је Европа била јединствена све док је била хришћанска.

"Хуманизам и ренесанса су у центар космоса поставили човека, а не бога и од тада настају проблеми за Европу. Цивилизација Запада се намеће свим осталим културама, народима као једина могућа којој сви треба да теже и да се поистовете са њом. Будућност човечанства је да се сви позападњачимо. Преваратничке револуције су довеле до десакрализације Европе и данас се све купује за новац: понос, част религија, уметност", казао је Буљугић.

За њега је врхунац спајања евроазијског блока било потписивање протокола Рибентроп - Молотов који је био усмерен против атлантизма, односно Британије и САД.

"Нажалост тај пакт између Немачке и Русије, разбили су англосаксонски агенти. Немачка је нажалост направила историјску грешку и нашла се између Истока и Запада. Тај рат никако није могла да добије", рекао је Буљугић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво