Честитке Српској листи на победи

Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић честитао је убедљиву победу Српске листе на локалним изборима на Косову и Метохији. Честитке су упутили и министар одбране Александар Вулин и лидер Јединствене Србије Драган Марковић.

"Желим да вам честитам убедљиву победу коју сте остварили на локалним изборима на Косову и Метохији и на тај начин доказали да само јединством нашег народа можемо да се изборимо за очување државних и националних интереса. Нашли сте се пред бројним изазовима и великим притисцима, али сте успели да одолите свим искушењима и нападима и на тај начин сте направили важан корак ка очувању Косова у оквирима Србије", навео је Дачић у писаној изјави.

Дачић је оценио да су тако представници Српске листе омогућили наставак борбе у интересу српског народа на Косову.

Српска листа на јуче одржаним локалним изборима на Косову остварила је победу у свим општинама са српском већином.

Вулин је рекао да је победа Српске доказ да између Владе Републике Србије и Срба на Косову и Метохији ништа нико не може да стане.

Вулин је указао да су Срби на КиМ послушали свог председника Александра Вучића, своје очеве и своју децу и остали чврство уз своју Србију.

"Победом Српске Срби на КиМ чврсто држе своју судбину у својим рукама. И као што смо рекли првог дана када смо основали Српску, данас гласаш за Српску, сутра ствараш Српску", пише у честитки.

Драган Марковић је рекао да је на Косову и Метохији победило јединство Срба који живе на Косову и Метохији, оних који су расељени и државе Србије, коју води председник Републике Александар Вучић.

"Сигуран сам да ће се овакво јединство, као што је било на локалним изборима на Косову и Метохији и победа Српске листе пренети и на београдске изборе и да ће листа од странака које чине Владу Србије, а то су пре свега СНС на челу са Александром Вучићем и коалиција СПС-Јединствена Србија на челу са Ивицом Дачићем, убедљиво победити и у нашем главном граду, као што је победила и на Косову и Метохији", поручио је Марковић.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво