Нова странка представила тим за београдске изборе

Акцијом "Будилник", на више локација у граду, Нова странка је Београђанима представила свој тим за Београд на челу са Весном Ракић Водинелић, професорком права и председницом Савета Нове странке, као предлогом за кандидаткињу за градоначелницу престонице.

"Да би се кошмар завршио, морате прво да се пробудите", поручили су својим суграђанима активисти Нове странке у Београду.

Уз инсталацију великог будилника и поруке "Они неће нестати ако затворите очи", "Будилник нема дугме за дремање, ово је последњи аларм", активисти Нове поручили су да избор постоји, али да је неопходно да се сви "пробуде и погледају око себе".

Избор јесте тим Нове на челу са Весном Ракић Водинелић, тим стручних људи, неукаљаних биографија, који заједно са грађанима могу да одбране Београд од примитивизма који га је окупирао под напредњачком влашћу, поручују из Нове странке.

"Нашим суграђанима желимо да скренемо пажњу на то да док они ‘спавају‘, најгори су заузели њихова места. Време је да узму ствар у своје руке, да сами креирају своју будућност и то на начин тако што ће на предстојећим београдским изборима пажљиво бирати коме ће указати поверење и ко ће бити будућа власт у нашем граду", истакла је Мира Петровић, потпредседница Нове странке.

Током данашње акције, активисти Нове странке прикупили су неколико стотина потписа грађана који Весну Ракић Водинелић препознају као особу која ће својим интегритетом гарантовати поштено и добро управљање престоницом.

Шеф београдског одбора Нове странке Арис Мовсесијан поручио је да је "буђење на дан избора једини начин да одагнамо ноћну мору коју нам већ четири године приређује СНС власт".

"Нобелову награду за медицинске науке, добио је тим стручњака који се бавио ‘биолошким часовником" људи. Нова странка и њен тим за градске изборе, на челу са Весном Ракић Водинелић верује да ће ‘биолошки сат‘ грађана Београда прорадити баш на предстојећим изборима. Зато смо направили акцију ‘Будилник‘, да покажемо како је кафа спремна, а биће спреман и доручак", навели су из Нове.

Додају да је "на грађанима је да се на тај дан, дан избора, пробуде, протрљају очи, умију и оперу зубе и одважно упуте на бирачка места".
"То је једини прави начин да одагнамо ову ноћну мору коју нам већ четири године приређује градска СНС влада", истакли су из Нове.

На Палилули су активисти Нове странке прикупљали и потписе за две петиције: за коначно отварање Меморијалног музеја Надежде и Растка Петровића, који је деценијама затворен а грађани ускраћени за одговор због чега је то тако, као и за постављање нових спомен-плоча на куће у Професорској колонији у којима су живеле знамените личности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се