Вучевић: Одговорна политика СНС-a има подршку грађана

Потпредседник Главног одбора СНС-а Милош Вучевић рекао је за РТС да је Српска напредна странка за девет година постојања показала да је странка која је увек стављала државне, народне и националне интересе пре страначких, доносила најтеже одлуке и преузимала велику одговорност и да је због такве политике добијала подршку грађана.

Милош Вучевић је за РТС рекао да је данашње обележавање деветогодишњице странке прилика да се резимира шта је урађено у том периоду и шта су планови за даље наводећи да је међу њима и припрема за београдске изборе.

"Један од планова јесте и припрема за београдске изборе, генерално припрема за изборе. Странка мора увек да буде спемна на изборе на било ком нивоу", истакао је Вучевић.

Оценио је да се политика странке пре свега персонификује кроз рад председника странке и председника државе Александра Вучића, али и целе страначке организације.

"Ми смо спремни да увек проверимо и питања легитимитета странке на било ком нивоу, никад од тога нисмо бежали и то је једна од ствари која је препознатљива код СНС-а", истакао је Вучевић.

Српска напредна странка данас ће на стадиону Ташмајдан обележити девет година од оснивања.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи