Јевтић у Ранилугу: Живот, а не политика је наша мисија

Потпредседник косовске владе и министар за заједнице и повратак Далибор Јевтић у Ранилугу је рекао да ће то министарство градити нови Центар породичне медицине, још нових кућа, а кроз пројекте ће се отварати нова радна места.

Све то због опстанка, останка и живота људи у Ранилугу, местима Ропотово, Томанце, Кормињане, рекао је Јевтић мештанима у порти Цркве Светог Јована Крститеља.

"Након што смо посетили Центар породичне медицине у Ранилугу, договорили смо да грађани општине Ранилуг у току наредне године добију објекат који ће бити достојан и који ће пружати достојне услове за лечење вас, ваше деце, свих који живе не само у општини Ранилуг, већ и у околини", истакао је Јевтић.

Навео је да ће општина Ранилуг бити део пројекта који се реализује заједно са ЕУ и преко ког ће се градити нове куће.

"У новим кућама желимо да видимо младе људе, младе брачне парове са децом, нове куће које ће на тај начин врло јасно подржати оно што се зове опстанак. Опстанак је наш првенствени циљ, опстанак свих вас, опстанак свих нас који смо били свих ових година на овим просторима", навео је Јевтић.

Указао је да ће Ранилуг бити и део пројекта за Стабилизацију заједница, што подразумева помоћ у индивидуалном покретању бизниса.

"На тај начин ћемо поспешити запошљавање. Недавно сам био у прилици да са представницима УСАИД-а разговарам око једног пројекта који ће отворити могућност запошљавања и Ранилуг ће бити део тог пројекта", закључио је Јевтић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво