Вучић и Скот о Космету, билатерали и инвестицијама

Председник Србије Александар Вучић и амбасадор САД у Београду Кајл Скот нагласили су потребу наставка дијалога Београда и Приштине, као и имплементације претходно договорених споразума, укључујући споразум о правосуђу и споразум о стварању Заједнице српских општина.

Александар Вучић и Кајл Скот разговарали су и о билатералним односима двеју земаља и о регионалним питањима, а амерички дипломта је истакао да САД поздрављају позив председника Вучића за унутрашњи дијалог о Косову и Метохији.

Председник Вучић и амбасадор Скот су изразили опредељеност Србије и САД да искористе бројне могућности за повећање сарадње у различитим областима.

Саговорници су констатовали повећани интерес америчких компанија за пословне прилике у Србији са циљем инвестирања, истичући пример велике делегације из Мериленда заинтересоване за област заштите животне средине, саопштила је прес служба председника.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи