Молотовљевим коктелима на билборд Српске листе

Непознате особе са капуљачама, излетевши из аутомобила црне боје, бациле су синоћ молотовљеве коктеле на билборд Српске листе у Лепосавићу.

Инцидент се догодио нешто после 21.00, а те особе су демолирале билборд, а затим се великом брзином упутиле из Лепосавића, јавила је јутрос ТВ Мост из Звечана.

На лице места су изашле екипе КПС-а које су урадиле увиђај, истрага је у току, повређених нема, а нанета је материјална штета, пренео је портал КоССев.

ТВ Мост се позива на наводне очевице који наводе да су "две особе са капуљачама на главама излетеле из аутомобила црне боје и бациле коктеле на билборд, а затим се великом брзином упутиле ка излазу из Лепосавића".

Општински одбор Српске листе из Лепосавића осудио је овај вандалски чин, јавља иста телевизија.

Општине на северном Косову облепљене су предизборним плакатима, постављени су билборди, деле се флајери и остали страначки рекламни материјал, а доминира Српска листа, наводи КоССев.

Косовски локални избори одржавају се 22. октобра. На њима учествује најмање 10 странака косовскохметохијских Срба. Подршку Београда добила је само Српска листа, додаје портал.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи